TOLATÓKAMERA A BIZTONSÁGOS PARKOLÁSÉRT

Egy aprónak tűnő eltérésre gondolunk, mikor tolatókamera beszerelés kapcsán felmerül a kérdés: minek? A választ a tolatókamera funkciója és annak felhasználási területei adják meg, amit az alábbi leírásban taglalunk. Ezen felül számolnunk kell azzal, hogy egy tolatókamera bekötése nem kis feladat, így szakmai tapasztalat híján érdemes azt szakértőre bízni…

Tolatókamera kijelző működés közben
Tolatókamera kijelző tolatás közben

Ugye már Önnel is előfordult, hogy elnézte a távolságot? Esetleg a holt térbe került valami és rátolatott? Itt jön képbe egy tolatókamera szett.

A parkolás talán az egyik legösszetettebb folyamat a forgalomban. Főként fuvarozással foglalkozó cégek, vállalkozások esetén érdemes elgondolkodni egy tolatókamera szett beszerzésében. Amennyiben Mi magunk vagy alkalmazottaink rendszeresen szállítanak haszongépjárművel, akkor egy tolatókamera beszerelése aktuálissá válik. Biztos sokan voltunk már úgy, hogy egy kis csipogáson kívül örültünk volna egy élőképnek a csomagtér felől. Egy tolatókamera szett és egy tolatókamera monitor segítségével ez könnyedén orvosolható.

A Dover Kft. tolatókamera családja rengeteg lehetőséget kínál, a különböző típusú gépjárművek biztosítására! De mi a különbség?

A cégünk által forgalmazott tolatókamerák három nagycsaládra oszthatóak. Rendszámkeretes, féklámpába szerelt vagy befúrható tolatókamera. A rendszámkeretes tolatókamera szett egy nagyon közkedvelt típus, mivel szinte észrevétlen és nem igényel nagy átalakítást. Ezt a tolatókamera minden autótípushoz ajánljuk. A féklámpába szerelt tolatókamera szett a rendszámkeretessel ellentétben nem minden típushoz jó! Mivel megjelenése és felépítése ezeknek a tolatókameráknak teljesen specifikus, így csak meghatározott típusokba jók. Ezek a tolatókamerák főleg haszongépjárművekbe alkalmasak. A befúrható tolatókamera szett szintén bármilyen típushoz használható. Ezeket a tolatókamerákat sok esetben tolatóradarral kombináljuk így a hangjelzés és a képpel történő megjelenés is biztosított.

Mi a különbség a tolatókamera monitorok között?

Leginkább a méretük és működési elvükben különböznek egymástól. Egy tolatókamera monitor esetén érdemes olyat választanunk, ami a gépkocsi kialakításához leginkább passzol. Legyen szó akár műszerfalra rögzített, ablakra ragasztott vagy éppen lenyíló tolatókameráról.

Minden tolatókamera igényel fúrást-faragást? Én meg tudom csinálni otthon?

Nem minden esetben kell fúrni-faragni! Egyedül a befúrható tolatókamera igényel ilyen jellegű beavatkozást. A többi esetében, némi csavarozással fel is tudjuk helyezni új tolatókamera szettünket. Az elektronika bekötése viszont tapasztalatot kíván! Amennyiben nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal tolatókamera beszerelés kapcsán, keressen fel minket és segítünk.

KÉRJE INGYENES AJÁNLATUNKAT!

Kérjen tőlünk ajánlatot tolatókamera beszerelésre.

 

vagy látogasson el társoldalunkra
a termékek részletes bemutatásáért!

A teljes készletet, információkat, leírásokat az
autoriasztok.com társoldalunkon talál!

Kapcsolódó képek:

SZOLGÁLTATÁSOK

KÉRJEN AJÁNLATOT ONLINE

Írjon nekünk üzenetet, és kérjen ajánlatot szolgáltatásainkra online!

KAPCSOLAT

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Kapcsolódó képek:

© Minden jog fenntartva! 2017-2024 tempomatbeszereles.hu