TEMPOMAT SZERELÉS GARANCIÁVAL! KÉRJEN AJÁNLATOT!

A tempomat szerelése minden esetben nagy körültekintést igényel, így célszerű azt szakértőkre bízni! Importőrként nagy hangsúlyt fektetünk a kivitelezésre. A beszerelést nálunk szakember végzi telephelyünkön, aminek az átlagos idő intervalluma 4-5 óra. És, hogy mire is jó a tempomat?

A tempomat folyamatosan méri a jármű sebességét és gombnyomás után úgy módosít a gázpedálálláson, hogy az autó sebessége állandó legyen. Jöhet lejtő, emelkedő, ellenszél vagy hátszél, mindig állandó sebességgel tudunk haladni. Az utazási komfort jelentősen nő, a fogyasztás hosszútávon mérhetően csökken, a gyorshajtási bírság könnyebben elkerülhető.

Hogyan működnek a tempomat gombjai és milyen funkciókkal bírnak?

Alapvetően két üzemmódban használható a tempomat:

1, Sebességszabályzó üzemmód

A kívánt sebességnél nyomjuk meg a SET gombot, majd lépjünk le a gázpedálról. A továbbiakban az elektronika „nyomja a gázt” helyettünk úgy, hogy az autó sebessége állandó maradjon.

2, Sebességhatároló üzemmód

A kívánt sebességnél nyomjuk meg a SET gombot. Innentől úgy vezethetjük az autót tovább, hogy bármennyire is nyomjuk a gázt, az autót e sebesség fölé nem tudjuk gyorsítani. Kiléphetünk ebből az üzemmódból, (és az autót a normál módon vezethetjük tovább) ha a gázpedált gyorsan a padlóig nyomjuk, majd alaphelyzetig engedjük.

Kezelőválaszték:

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

– Minden tempomat beszerelésre 1 év garanciát vállalunk

– Importőrként minden esetben rendelkezünk alkatrésszel, így nincs várakozási idő

– Közel 25 év tapasztalatával a hátunk mögött, Magyarországon
a legtapasztaltabb szerelőkkel rendelkezünk

– Szervizünk folyamatos javítást és szakmai tanácsadást biztosít termékeinkre

OLVASSON CIKKEKET TEMPOMAT BESZERELÉSRŐL

 • Plug’n’Play tempomat ISUZU N-szériás teherautókhoz

  Plug’n’Play tempomat ISUZU N-szériás teherautókhoz

  Plug’n’Play tempomat bármely N-szériás ISUZU-hoz Sokféle személyautóba, kisáruszállítóba, lakóautóba szereltünk már tempomatot. Fontos megkötés volt eddig azonban, hogy a tempomattal felszerelendő jármű 12V-os legyen. Az évek során kaptunk megkereséseket pár 24V-os jármű, főként nyerges vontató és busz tempomattal való felszerelésére is, de ezeket a 24V-os hálózatuk, a méretük alapján nehezen megközelíthető telephelyünk, a kis műhelyajtó
 • Isuzu D-MAX 2006 – Tempomat beszerelés

  Isuzu D-MAX 2006 – Tempomat beszerelés

  Isuzu D-MAX-ba szereltünk tempomatot! A minap egy ritka jármű fordult meg műhelyünkben. Már az első pillanatban valami nem szokványosat éreztünk, ahogy a nyitott garázskapun begördült a ritka Isuzu pick-up. Az ilyen autókat terepen szokták használni, az életük jelentős részében sárosak, koszosak és ha néhanapján meg-meglátogatnak egy mosót, a legritkább esetekben szokott a beszerelő műhelyekbe, szervizekbe
 • Citroën C-Zero tempomat beszerelés

  Citroën C-Zero tempomat beszerelés

  Eljött az elektromos autók ideje! Citroën C-Zero tempomat beszerelés Az év elején kaptunk egy telefonhívást. Egy igen tapasztalt úr keresett meg minket tempomat beszerelés kapcsán. A kérdés pedig úgy hangzott: tudunk-e tempomatot szerelni egy Citroën C-Zero-ba. Annyit érdemes tudni, hogy ez egy teljes mértékben elektromos autó. Nem is csodálkozunk ezen, hiszen az elektromos autók manapság

Ebben a videóban pedig megtekintheti egyik tempomat beszerelésünket:

Amennyiben a minőség és megbízhatóság tükrében mellettünk dönt, kérjen ajánlatot egy percben az űrlap kitöltésével! Munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

KÉRJE INGYENES AJÁNLATUNKAT!

Kérjen tőlünk ajánlatot tempomat beszerelésre.

SZOLGÁLTATÁSOK

KÉRJEN AJÁNLATOT ONLINE

Írjon nekünk üzenetet, és kérjen ajánlatot szolgáltatásainkra online!

KAPCSOLAT

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu