A Dover Kft. 1991 január hónapban alakult. Fennállása óta foglalkozik autóelektronikával, biztonságtechnikai felszerelések forgalmazásával, kis és nagykereskedelmével. A 100%-ban magyar magántulajdonú cég tevékenységi köreibe tartozik a tempomat, riasztó, ülésfűtés, tolatóradar, kihangosító beszerelése, értékesítése. Továbbá a cég vonzáskörébe tartozik a plomba, biztonsági matrica, motoros sisakbeszélő forgalmazása.

Az elektronikai szakszerviz több évtizedes tapasztalattal javítja saját importálású terméket és ad szakmai tanácsot autóelektronikai felszerelésekkel kapcsolatban.

Fő tevékenységi körök:

 – tempomat beszerelés
 – ülésfűtés beépítés
 – autóriasztó beszerelés
 – bluetooth kihangosító beépítés
 – tolatókamera, tolatóradar beszerelés
 – plomba, biztonsági matrica forgalmazása
 – motoros sisakbeszélő értékesítése

BESZERELÉSI TAPASZTALATAINK

TEMPOMAT 95%
RIASZTÓ 75%
KIHANGOSÍTÓ 60%
ÜLÉSFŰTÉS 92%
TOLATÓRADAR 82%
TOLATÓKAMERA 75%

Mi, a Dover Kft -nél tudatában vagyunk annak, hogy a gépjármű-tulajdonosok valódi védelemre vágynak. Ezért a legújabb fejlesztések eredményei alapján gyártott, kiváló minőségű, minősített termékeket ajánlunk, melyek hosszú távon fogják szolgálni gépjárművük védelmét. A gyártás során a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb elektronikai alkatrészeket építjük be, és szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy termékeink mindig I. osztályú minőségben álljanak ügyfeleink rendelkezésére. Az általunk forgalmazott termékek nemzetközi együttműködés eredményei. Megfelelnek a vonatkozó ipari, minőségi és postai szabványoknak, és rendelkeznek az e, E illetve CE minősítésekkel, valamint a MABISZ ajánlásával.

© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu