TEMPOMAT BESZERELÉS AJÁNLATKÉRÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével személyre szabott ajánlatot küldünk az ön autójának utólagos tempomattal való felszerelésére.
Az árajánlat tartalmazza a tempomatosítás teljes költségét (összes szükséges alkatrész a munkadíjjal együtt) valamint a beszerelés becsült időigényét. Minden szükséges alkatrészből állandó raktárkészlet áll rendelkezésre, ezért a beszerelésre, az ajánlat elfogadásától számított pár napon belül sort is kerítünk.
Kérje INGYENES ajánlatunkat még ma!

Utólagos tempomat beszerelés:

Elektronikus: 169.500-188.400 Ft  közé esik.

Bovdenes: 223.600-258.600 Ft  közé esik.

Töltse ki az űrlapot, hogy ezen belül egyedi ajánlattal tudjunk szolgálni!

1 Step 1
GÉPKOCSI ADATAI
AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAI
BELSŐ INFORMÁCIÓK
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Mi az amire nem vállalkozunk?

Minden esetben egy utólagos, teljes rendszert szerelünk be, a gyári előkészítés esetleges megléte nem jelent előnyt, gyári tempomatot nem szerelünk, nem aktiválunk.

Sajnos nincs lehetőség meglévő tempomatok távolságtartóssá átalakítására.

Sajnos, a mechanikus gázpedállal rendelkező autókat nem mindig tudjuk elvállalni, mert az alkalmazott bovdenes tempomatok beszerezhetősége változó. Amíg raktáron van az eszközből, addig nyilván be tudjuk szerelni.

Mi fog történni, ha kitöltöm az űrlapot?

Ön a megadott e-mail címre, egy személyre szabott árajánlatot kap. Előfordulhat, hogy további kérdéseink lesznek, ekkor a megadott telefonszámán fogjuk keresni.

A tempomat beszerelését minden esetben telephelyünkön végezzük.

Lehetőség van a gépkocsiját a szerelést megelőző napon nálunk hagyni. A zárható telephely lehetőséget ad a gépkocsik biztonságos tárolására.

A beszerelés időtartama 5-6 óra, melynek végén minden esetben próbautat teszünk, ezért a járműve kulcsát és a forgalmi engedélyét fogjuk öntől elkérni!

© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu