TEMPOMAT BESZERELÉS AJÁNLATKÉRÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével személyre szabott ajánlatot küldünk az ön autójának utólagos tempomattal való felszerelésére.
Az árajánlat tartalmazza a tempomatosítás teljes költségét (összes szükséges alkatrész a munkadíjjal együtt) valamint a beszerelés becsült időigényét. Minden szükséges alkatrészből állandó raktárkészlet áll rendelkezésre, ezért a beszerelésre, az ajánlat elfogadásától számított pár napon belül sort is kerítünk.
Kérje INGYENES ajánlatunkat még ma!

Tempomat utólag, beszereléssel
140.000-170.000 Ft-ig
Töltse ki az űrlapot, hogy egyedi ajánlattal tudjunk szolgálni!

1 Step 1
GÉPKOCSI ADATAI
AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAI
BELSŐ INFORMÁCIÓK
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Mi fog történni, ha kitöltöm az űrlapot?

Ön a megadott e-mail címre, egy személyre szabott árajánlatot kap. Előfordulhat, hogy további kérdéseink lesznek, ekkor a megadott telefonszámán fogjuk keresni.

A tempomat beszerelését minden esetben telephelyünkön végezzük.

Lehetőség van a gépkocsiját a szerelést megelőző napon nálunk hagyni. A zárható telephely lehetőséget ad a gépkocsik biztonságos tárolására.

A beszerelés időtartama 5-6 óra, melynek végén minden esetben próbautat teszünk, ezért a járműve kulcsát és a forgalmi engedélyét fogjuk öntől elkérni!

Mi az amire nem vállalkozunk?

Sajnos nincs lehetőség meglévő tempomatok távolságtartóssá átalakítására se.

Minden esetben egy utólagos, teljes rendszert szerelünk be, a gyári előkészítés esetleges megléte nem jelent előnyt.

Sajnos, a mechanikus gázpedállal rendelkező autókat nem mindig tudjuk elvállalni, mert a korábban alkalmazott bovdenes tempomatok előállítását leállította a gyártó, így alternatív megoldást kerestünk, ám ennek beszerezhetősége változó. Amíg raktáron van az eszközből, addig nyilván be tudjuk szerelni.

© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu