UTÓLAGOS TOLATÓRADAR

Tolatóradar utólag? Igen, lehetséges! Tolatóradar beépítés? Igen, nálunk megoldható! Parkolóradar és tolatóradar beszerelésében több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Válogasson termékeink közül, kérje tanácsunkat, bízzon meg minket, hogy a legprofesszionálisabb tolatóradar kerüljön beszerelésre az Ön autójába!

Tolatóradar szenzorok a helyükön
Tolatóradar szenzor a műszerfalon

Ugye már Önnel is előfordult, hogy elnézte a távolságot? Esetleg a holt térbe került valami és rátolatott? Hát persze, ez bárkivel előfordulhat!

A parkolás talán az egyik legösszetettebb folyamat a forgalomban. Nem csak tapasztalatot, de nagyfokú odafigyelést is igényel. Sok esetben egy rosszul felbecsült távolság vagy egy hirtelen mögénk kerülő gépjármű okoz galibát!

 

A Rhino tolatóradar család rengeteg lehetőséget kínál, a különböző típusú gépjárművek biztosítására! De mi a különbség?

A Rhino tolatóradarok központjai megegyeznek. Eltérés a normál és light típusok között van. Mint látható, színben és méretben is eltérnek. A külsőségeken kívül, technikailag a legfontosabb differenciát közöttük a tolató távolság jelzése jelenti. A Rhino TR4 pontosabb jelzéssel szolgál és csak 30 cm-ről kezd jelezni, ezzel szemben a TR4 Light már 40 cm-ről elkezdi a figyelmeztetést.

 

Mi a különbség a tolatóradar fejek között?

Leginkább a felhasználási terület! A döntött szenzor a meghatározott szög miatt kicsit mélyebb betekintést nyújt. A gumis szenzor masszívabb kialakítású. A lapos szenzor a legelterjedtebb és legnépszerűbb, míg a konzolos olyan gépkocsikhoz javasolt, melyeknél nem lehetséges a lökhárító kifúrása.

 

Mindenképp ki kell fúrni a lökhárítót? Nem fog az elütni? Én meg tudom csinálni otthon?

Igen, mindenképp ki kell fúrni a lökhárítót! A gumis és konzolos szenzorok kivételével a többi fényezhető, így nem fog elütni a gépjármű színeitől. Maga a tolatóradar beszerelése jelentős szakmai tudást igényel, mivel a szenzorok elhelyezés meghatározott és kötött. Az elektronika bekötése pedig tapasztalatot kíván! Mindenképp szakszervizben történő beszerelést javaslunk.

 

Melyik tolatóradar kijelzőt válasszam?

Ez már valóban esztétikai kérdés. A kijelző elhelyezhető a műszerfalon, a napellenző mellet a fejünk felett, a hátsó ülések fölött vagy bárhol máshol, ahol nekünk kényelmes.

TOLATÓRADARFEJ VÁLASZTÉK

Konzolos tolatóradar fej TR4 K
Lapos tolatóradar fej TR4 L18
Döntött tolatóradar fej TR4 D 18
Gumis tolatóradar fej TR4 G22 K3-0

KÉRJE INGYENES AJÁNLATUNKAT!

Kérjen tőlünk ajánlatot tolatóradar beszerelésre.

 

vagy látogasson el társoldalunkra
a termékek részletes bemutatásáért!

Tolatóradar szenzor beszerelve
Tolatóradar szenzorok beszerelve
SZOLGÁLTATÁSOK

KÉRJEN AJÁNLATOT ONLINE

Írjon nekünk üzenetet, és kérjen ajánlatot szolgáltatásainkra online!

KAPCSOLAT

ÍRJON NEKÜNK ÜZENETET

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu