Tempomat szerelés Mitsubishi Lancer 2014

Tempomat szerelés Mitsubishi Lancer 2014

Tempomat szerelés kapcsán érkezett hozzánk egy Mitsubishi Lancer 2014-es gépkocsi. Szerencsés helyzetben voltunk a beszereléssel, hiszen pont előző nap volt nálunk egy 2017-es Mitsubishi Lancer, amibe szintén tempomat került. A tempomat szerelés mindig rejt magában megpróbáltatásokat, mivel nem csak az autó márkák, de még a saját márkán belül az évjáratok is eltérhetnek egymástól, még akkor is,

Tempomat szerelés kapcsán érkezett hozzánk egy Mitsubishi Lancer 2014-es gépkocsi.

Szerencsés helyzetben voltunk a beszereléssel, hiszen pont előző nap volt nálunk egy 2017-es Mitsubishi Lancer, amibe szintén tempomat került. A tempomat szerelés mindig rejt magában megpróbáltatásokat, mivel nem csak az autó márkák, de még a saját márkán belül az évjáratok is eltérhetnek egymástól, még akkor is, ha csak pár év van az adott gépkocsik között.

Sok esetben elengedhetetlen a szakmai tudás és rátermettség, mivel az előre megírt forgatókönyvek sokszor nem válnak be és a helyzet új megoldásokat kíván. A tempomat beszerelés folyamata során jármű specifikus kábeleket használunk, a tempomat vezérlő elektronikát pedig előre programozzuk az adott gépjárműnek megfelelően.

Egy tempomat szerelésének ideje általában 5-6 óra, de vannak olyan típusok, melyeknél kevesebb is lehet. Nap, mint nap más és más gépjármű típusokkal találkozunk, így gyakran előfordul, hogy olyan autó kerül be szerelésre, mellyel még nem volt dolgunk az idők során. Nos, ez talán nem meglepetés, figyelembe véve az autó piac színes skáláját. Viszont, büszkén kijelenthetjük, hogy a Dover Kft. minden esetben megoldotta az érkező gépkocsik tempomatosítását.

Nincs előttünk akadály, ha tempomatról van szó!

Természetesen minden esetben érdemes tájékozódni a beszerelés előtt, hogy felkészülten tudjuk várni az érkező járművet. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb esetben rendelkezünk alkatrésszel az adott munkához, de előfordulhat olyan eset is, hogy teljesen specifikus kiegészítőt kiíván a szerelés.

És hogy mennyire kell szétszedni a gépkocsit a szereléshez?

Ezt szintén márkája válogatja, de lényegében a kábelburkoló elemeket és idomokat távolítjuk el, hogy hozzáférjünk az elektronikához. Az egyetlen látható változás maga a bajuszkapcsoló lesz, semmi más.

Nézze meg videónkat a beszerelésről:

Mitsubishi tulajdonos? Vagy más típusú gépkocsija van?
Írjon üzenetet vagy keressen fel minket telefonon.

KAPCSOLAT

Tekintse meg referenciáinkat

REFERENCIÁK

Kérjen ajánlatot utólagos tempomat szerelésre!

AJÁNLATKÉRÉS

1 Step 1
GÉPKOCSI ADATAI
AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAI
BELSŐ INFORMÁCIÓK
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Kapcsolódó képek:

Kapcsolódó képek:

© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu