Utólagos tempomat beszerelés megfizethető áron Mazda 3-ba
  • 3211
  • 0

Utólagos tempomat beszerelés megfizethető áron Mazda 3-ba

Kapcsolódó képek:

Utólagos tempomat beszerelés kapcsán járt nálunk egy 2009-es Mazda 3

Mondhatni, hogy a könnyebb autótípusok közé tartozott ez a gépkocsi. Mivel volt már szerencsénk Mazda 3-as hoz, így rögtön tudtuk, hogy hol kell keresni a sebességjelet. A tempomat utólagos beszerelése esetén legtöbbször ez okoz nehézséget, főleg, ha olyan típus érkezik, amihez még nem volt szerencsénk. Ez is csak egy kis fejtörést okoz, de mindezt megfizethető áron tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

A tempomat beszerelése mellé nem árt, ha egy jó adag tapasztalat is mellészegül. Sok olyan viszonteladónk van, akik rendszeresen keresnek fel minket, ezekre a tapasztalatokra igényt tartva. A Dover Kft.-nél minden bejövő gépkocsit részletesen dokumentálunk. Nem csak fényképek, videó formájában, de a kapcsolási rajzok elkészítésével is építjük adatbázisunkat.

A tempomat utólagos beszerelése átlagosan 5-6 órát vesz igénybe, de egy jól dokumentált adatbázis esetén ez, akár, 4 óra is lehet. A legtöbb esetben cégünk rendelkezik a szükséges dokumentumokkal, más esetben egy kis kereső munkára van szükség. Mivel több autótípus hajaz egymásra, így könnyen meg tudjuk találni a szükséges információkat, kapcsolódási pontokat a gépkocsiban.

Ennél a Mazda 3-as gépkocsinál mondhatni könnyű dolgunk volt. Beszereléssel, próbaúttal együtt 5 óra alatt végeztünk a feladattal. Nem csak jó dokumentációt tudtunk készíteni, de egy videót is felvettünk a folyamatokról!

Tekintse meg videónkat:

Ön is Mazda tulajdonos? Esetleg más típusú gépkocsija van?
Kérjen ajánlatot utólagos tempomat beszerelésére!

Kapcsolódó képek:

Kapcsolódó képek:

© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu