Tempomat utólagos beszerelése Mazda 3
  • 1478
  • 0

Tempomat utólagos beszerelése Mazda 3

Kapcsolódó képek:

Tempomat utólagos beszerelése kapcsán járt nálunk egy 2009-es Mazda 3

Mondhatni, hogy a könnyebb autótípusok közé tartozott ez a gépkocsi. Mivel volt már szerencsén Mazda 3-as hoz, így rögtön tudtuk, hogy hol kell keresni a sebességjelet. A tempomat utólagos beszerelése esetén legtöbbször ez okoz nehézséget, főleg, ha olyan típus érkezik, amihez még nem volt szerencsénk, de ez is csak egy kis fejtörést okoz.

A tempomat beszerelése mellé nem árt, ha egy jó adag tapasztalat is mellészegül. Sok olyan viszonteladónk van, akik rendszeresen keresnek fel minket, ezekre a tapasztalatokra igényt tartva. A Dover Kft.-nél minden bejövő gépkocsit részletesen dokumentálunk. Nem csak fényképek, videó formájában, de a kapcsolási rajzok elkészítésével is építjük adatbázisunkat.

A tempomat utólagos beszerelése átlagosan 5-6 órát vesz igénybe, de egy jól dokumentált adatbázis esetén ez, akár, 4 óra is lehet. A legtöbb esetben cégünk rendelkezik a szükséges dokumentumokkal, más esetben egy kis kereső munkára van szükség. Mivel több autótípus hajaz egymásra, így könnyen meg tudjuk találni a szükséges információkat, kapcsolódási pontokat a gépkocsiban.

Ennél a Mazda 3-as gépkocsinál mondhatni könnyű dolgunk volt. Beszereléssel, próbaúttal együtt 5 óra alatt végeztünk a feladattal. Nem csak jó dokumentációt tudtunk készíteni, de egy videót is felvettünk a folyamatokról!

Tekintse meg videónkat:

Ön is Mazda tulajdonos? Esetleg más típusú gépkocsija van?
Kérjen ajánlatot utólagos tempomat beszerelésére!

Kapcsolódó képek:

Kapcsolódó képek:

© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu