Tempomat beszerelés bármilyen autótípusba 25 év tapasztalattal
  • 2621
  • 0

Tempomat beszerelés bármilyen autótípusba 25 év tapasztalattal

Lehetséges-e tempomat beszerelés bármilyen autótípusba utólag? A válasz: többnyire igen! Cégünk által forgalmazott tempomat nem csak saját import termékünk, de már 25 éves múltra tekint vissza a termék fejlesztése, tesztelése és beszerelése. A gépjárművek utólagos tempomattal történő felszerelése korábban luxus számba ment, de manapság már könnyebb hozzájutni, mint valaha. Bárki meg tudja csinálni a beszerelést,

Lehetséges-e tempomat beszerelés bármilyen autótípusba utólag?

A válasz: többnyire igen! Cégünk által forgalmazott tempomat nem csak saját import termékünk, de már 25 éves múltra tekint vissza a termék fejlesztése, tesztelése és beszerelése. A gépjárművek utólagos tempomattal történő felszerelése korábban luxus számba ment, de manapság már könnyebb hozzájutni, mint valaha.

Bárki meg tudja csinálni a beszerelést, aki kicsit is ért hozzá?

A helyes válasz: nem. A tempomat beszerelése egy felelősségteljes és komoly szakmai tudást igénylő beavatkozás. Ismerni kell hozzá az elektronika tulajdonságait, a gépkocsi specifikációit és sorolhatnánk még azt a rengeteg tényezőt, amit cégünk már megszerzett a rengeteg beszerelés során. Sokszor a sebességjel megtalálása okozza a legnagyobb fejtörést és ez egy nehezen megszerezhető információ!

Van olyan jó az utólagos tempomat, mint a gyári?

Nem csak, hogy “jó” termékről beszélünk, de sok esetben kaptuk azt a visszajelzést, hogy a tempomatunk nem, hogy jó, de jobb, mint a gyári. Köszönhetően a sok funkciónak és gyári hatást keltő kezelőegységének, az általunk szerelt tempomat kivalló minőségről tesz tanúbizonyosságot. Előre programozható beállítások, sebességhatárolás, gyári megjelenés. Ezek és még sok hasonló funkció teszik ezt a készüléket kiemelkedővé a piacon?

Érdemes külföldről rendelni, majd beszereltetni valahol a tempomatot?

Semmiképp sem. A külföldről behozott tempomatok nagy betegsége garancia. Másrészt a legtöbb helyen nem fogják elvállalni a termék beszerelését. Itt is igaz a mondás: “olcsó húsnak híg a leve”. Gondoljunk csak bele! Egy külföldről olcsón megvásárolt tempomatot szereltetünk be. Még talán el is vállalják valahol. De ki fog garanciát vállalni a termék működésére? Másrészt felmerülő kérdés, probléma esetén hova tudunk fordulni? Cégünk 1 év garanciával és korlátlan információval áll rendelkezésre minden ügyfél előtt. Nálunk nem lesznek megválaszolatlan kérdések.

Miért érdemes a Dover Kft.-t választani, ha utólagos tempomatot szeretnék?

Importőrként a termék forgalmazásával, beszerelésével, fejlesztésével foglalkozunk. Magyarországon kevés helyen értenek igazán a tempomat beszereléshez, de azokon a helyeken, ahol jól képzett szakemberek dolgoznak, túlnyomó részt a Mi termékünket használják. A Dover Kft. 1991-es megalakulása óta foglalkozik nagykereskedelemmel, így rengeteg viszonteladónk szereli termékeinket országszerte.

További kérdései vannak? Tegye fel nekünk!
Írjon üzenetet vagy keressen fel minket telefonon.

KAPCSOLAT

Tekintse meg referenciáinkat

REFERENCIÁK

Kérjen ajánlatot utólagos tempomat beszerelésre!

AJÁNLATKÉRÉS

1 Step 1
GÉPKOCSI ADATAI
AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAI
BELSŐ INFORMÁCIÓK
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Kapcsolódó képek:

Kapcsolódó képek:

© Minden jog fenntartva! 2017 tempomatbeszereles.hu